De gaste se ocupă părinții mei, în limita timpului disponibil,eu nu locuiesc acolo si nu tin cont intotdeauna de sfaturile mele cu privire la cresterea lor, as dori să vă întreb dacă bobocii îi separați de la eclozare de gastele -mamă si card, si daca aceasta influențează repetarea clocitului, multumesc !
Frumoase exemplare, să vă trăiască si să se înmulțească! Am si au din aceeași rasă, sau cel putin asemănătoare, dar din păcate nu dispun de aceeași suprafață de pasunat iar asta se vede în numărul de boboci...
Eu nu stiu sa fie diferente mari intre durata incubatiei la gasca leseasca fata de cealalta. Sincer...inca nu am crescut gaste lesesti. Din acest an doar am cateva.
Incerc si sper sa reusesc ! Tot din acest an voi mai incerca sa "izolez" si sa cresc o varietate a acestei linii, dar de culoare cenusie, identica gastei salbatice.
Multumesc ! Partial da, dar vreau sa continui sa pastrez un nucleu din gasca comuna nealterat. Am sentimentul ca se va pierde in curand prin tot felul de incrucisari cu gaste de import. Am facut un metisaj cu gasca Landez dar bobocii vor fi destinati sacrificarii. Vreau sa vad cum merg.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Da, influenteaza ! Cam in procent de 50% intra intr-un nou ciclu de ouat
Pastrati cu sfintenie acea linie de gaste comune autosexabile.
Sunt o comoara!